HAKKIMIZDA
Ayvalık'a yerleşirken; şehir hayatının keşmekeşinden uzaklaşmak ve doğaya sığınmaktı ilk başta derdimiz. Bu coğrafyada kendimizi yeniden bulduk ve tekrar dirildik. O bize sınırsız nimetlerini sunarken, zaman aktıkça bizim de ona bir şeyler vermek oldu derdimiz... Geçen süreç bize civar köylerimizdeki ihtiyaçları anlattı. Ve aile işletmemizi kurarak komşu köylerimize hizmet vermeye karar verdik. Hedef belliydi. Örnek bir zeytinyağı üretim tesisi kurmak ve bölgenin zeytinine gösterilen ihtimamı en üst seviyelere taşımak…. 2021 Kasım ayında faaliyete geçen fabrikamızda verdiğimiz hizmet kısa sürede köylümüzün teveccühünü kazandırdı. Minnettarız. Köylümüzle kol kola, omuz omuza çıktığımız bu yolun henüz çok başındayız. Yol uzun. Yapılacaklar çok.. Koyduğumuz kısa ve uzun vadeli hedeflerimize duyduğumuz heyecan büyük. Yüreği bizimle çarpan yol arkadaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Amaç; Türk zeytinyağını en kaliteli ve inovatif şekilde üreterek, zeytinyağımızın dünya pazarında hak ettiği yere ulaşmasına katkıda bulunmak ve vakıf mantığıyla kurduğumuz bu yapının, bölge insanıyla nesilden nesile güçlenerek sürdürülebilir olması..
Zeytinyağı üretim ve satışıyla başlayan faaliyetimiz için yol haritamız belli. Bu istikamet doğrultusunda her ekleyeceğimiz kilometre taşını bu siteden ve sosyal medyadan sizlerle paylaşacağız.
KERİM UZBAŞARAN
Alman Lisesi ve İTÜ Makina Tekstil Mühendisliği mezunudur. Uluslararası alanda 20 yıl faaliyet gösterdiği tekstil, finans ve gıda sektörlerinde edindiği tecrübelerini fabrikamıza taşımıştır. İnovatif kişiliğiyle üretim parkurumuzu ve kalite anlayışımızı farklı bir boyuta getirmiştir.
ELVAN ALBAYRAK
Boğaziçi üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine bir süre de Viyana'da devam etmiştir. Ulusal TV kanallarında başladığı meslek hayatını, 2000 yılında kurduğu Ares Medya şirketinde, TV programcılığı, sinema ve dublaj stüdyoları ile 25 yıl sürdürmüştür. 2015 yılında bayrağı kız kardeşine devrederek Ayvalık'a yerleşmiş; Uluslararası alanda edindiği tecrübeleri gıda sektörüne taşıyarak; üretim, teknik ve estetik konulardaki becerilerini bu kez de Olivalley ürünlerini bir dünya markası yapmaya adamıştır.
ESRA UZBAŞARAN
Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra master eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim ve Organizasyon dalında tamamlamıştır. 30 seneyi aşkındır eczacılık yapmanın yanı sıra; aromaterapi, fitoterapi ve alternatif tıp alanlarında da eğitim ve araştırmalarını sürdürmektedir. Tıp ve sağlık konusundaki bilgi ve tecrübeleri, zeytinyağının yanısıra diğer tüm niş ürünlerimizin sağlık bileşenleri üzerindeki hassasiyetimizi ve bilincimizi artırarak, üretimimizi daha üst seviyelere taşımamıza büyük katkı sağlamıştır.