OKSİJEN, ISI'DAN UZAK...
Zeytinyağlarımızı, özel geliştirdiğimiz kırıcı sistem ile elde ediyoruz. Zeytinyağında en yüksek kaliteyi, yoğun sağlık bileşenleri ve besin değerlerini elde etmek için geliştirdiğimiz bu bize özel üretim modelimizle; günde 100 ton zeytin işliyoruz.
Hasat edilen zeytinler aynı gün sıkılır. Tüm üretim süreci 22°C'nin altında gerçekleştirilmektedir.
Argon gazı üfleyerek oksijenle temasını kestiğimiz dik malaksörlerde zeytin hamurunu işliyor; oksijen temasını kestiğimiz krom tanklarımızda muhafaza ediyor,uz. Sipariş geldiği anda şişe veya teneke ambalajlarımıza doldurarak müşterilerimize gönderimini gerçekleştiriyoruz.
Oksijen ve ısı ile temas etmeden tamamlanan üretim süreci ile elde ettiğimiz Memecik zeytinyağlarımızı eşsiz lezzeti, yoğun sağlık bileşenleriyle sizlere ulaştırıyoruz.
Serbest Yağ asitliği değeri %0,2-0,5 arasındadır.
Filtre edilmemiştir.
Yakıcılık, acılık ve meyvemsilik özellikleri yüksek bir zeytinyağıdır.
Çağla, badem, çimen, yeşil muz, enginar, yeşil domates gibi meyvemsi kokular yoğun olarak hissedilir.
SAKLAMA KOŞULLARI: